OM MIG

Konst och vackra ting har alltid lockat mig och min fantasi har inte haft några gränser, något som går att följa många led bakåt med en morfar som var bokbindare och det finns även spår som tyder på att mitt namn Kinnari kan härstamma från ett finskt yrkesnamn för just sadelmakare eller garvare. Men även mina föräldrar är konstnärliga på sina egna områden. Mamma har alltid dragits till traditionell konst, och väggarna fylls av hennes akvarellmålningar. Pappa ses sällan utan någon av sina kameror, hur många han har tror jag inte han själv vet.
När jag fick min första lilla digital kamera som knappt tonåring väcktes nästan en besatthet. Snabbt lärde jag mig den lilla kompakta olympusen och fotade allt mina ögon föll på.
Nästan 10 år senare fotade jag mitt första bröllop och det är än idag några av mina favoritbilder jag tagit.


Fotograferingen ligger mig varmt om hjärtat och jag vill alltid försöka fånga just dessa speciella detaljer jag själv ser i min vardag och världen omkring mig.

I min kameraväska

Innehållet i min kameraväska har varierat mycket sedan jag fick min första kamera. Jag har provat på flera olika system men har nu i över 10 år haft Canon och är otroligt nöjd.

Utöver detta har jag även två blixtar, bakgrundsstativ med flera bakgrunder, reflexskärmar och andra tillbehör för fotografering. Jag fotar nästan exklusivt med naturligt ljus och blixtarna följer därför sällan med i kameraväskan.

Läderhantverket fick jag upp ögonen för som en förlängning av bokbinderiet. Jag fick ärva en bortglömd rulle med morfars gamla bokläder och spenderade sedan timmar framför youtube för att lära mig binda mina egna böcker med morfars läder. Men som man ofta gör på Youtube så klickade jag mig vidare till andra ämnen och kom in på videos om att sy sina egna hundhalsband. Beställde inte långt efter hem lite tjockare läder och några enkla verktyg.

Sydde sedan mitt första hundhalsband till min hund Julius. Halsbandet användes dagligen de kommande 8 åren och ligger nu bredvid Julius urna.
Genom åren har jag skapat allt från punsade nyckelringar till hästutrustning för tornespel. Det här är ett hantverk jag verkligen älskar!

Men vem är jag då? Jag heter Line, född och uppvuxen i en förort till vår huvudstad. Jag trivdes aldrig i stan och längtade alltid ut på landet, flyttade därför som 16 åring till ett elevhem i den lilla lantbruksorten Järna söder om Stockholm. Genom åren har jag flyttat runt lite överallt innan jag hittade hem till min egna lilla plats i södra Dalarna. Här bor jag med min härliga familj och vi drömmer om att få renovera upp våran 1800-tals gård. Här vill vi odla vår egna mat, skapa oss en gemenskap och få fylla våra dagar med våra hantverk och intressen.

5 Snabba trivia om mig


Uppvuxen i Fruängen, en förort till Stockholm. Flyttade till By i södra Dalarna i December 2022.

Bor tillsammans med min sambo Björn, våra barn Torleif och Villemo och vår hund Freke.

Fick diagnosen autism 2002, men har på senare år förstått att jag har AuDHD (autism + ADHD)

Är perfektionist och prokastinerare.

Har social fobi men älskar att jobba i service yrken.

Andra verk jag skapat

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

LK Lädersignatur

Signatur Björn

LK visitkort

LK visitkort

Bentley

Akrylmålning

Dexter & Alfie

Dexter & Alfie

Mael Grävling

Mael Grävling

Digitalt Hästporträtt

Digialt Hästporträtt

Digitalt hundporträtt

Scroll to Top